<html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:bookman old style, new york, times, serif;font-size:10pt">No pratele pokud to tam bylo takhle dlouho, tak bych byl velmi opatrny pri jakemkoliv otevirani - pokud se jedna o plne utesnene lahve. Slo by poslat foto?<br><br>Doufam, ze likvidace probehne bez problemu, pokud se jedna o velmi natlakovane lahve, tak je doporucuji otevrit pod vodou v umyvadle ci tak, tekutina prijde v nivec, ale vytrisk se projevy spise jako mensi kontrolovany gejzir nez specielni Brmlab freska na zdi pro pristi desetileti ...   <br><br><div>Frantisek Algoldor Apfelbeck</div><div><br><br></div><div>biotechnologist&kvasir and hacker</div><br><div><br></div><div>http://www.frantisekapfelbeck.org</div><div><br><br></div><div>"There is no way to peace, peace is the way." Mohandas Karamchand Gandhi<br></div><br>  <div style="font-family: bookman old style, new york, times, serif; font-size: 10pt;">
 <div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;"> <div dir="ltr"> <hr size="1">  <font face="Arial" size="2"> <b><span style="font-weight:bold;">From:</span></b> Petr Baudis <pasky@ucw.cz><br> <b><span style="font-weight: bold;">To:</span></b> tpetru@gmail.com; Brmlab: Hackerspace Prague (main discussion) <brmlab@brmlab.cz> <br> <b><span style="font-weight: bold;">Sent:</span></b> Thursday, September 19, 2013 6:18 AM<br> <b><span style="font-weight: bold;">Subject:</span></b> Re: [Brmlab] foodhacking suroviny<br> </font> </div> <div class="y_msg_container"><br>  Ahoj!<br><br>On Wed, Aug 21, 2013 at 05:27:59PM +0200, Tomas Overdrive Petru wrote:<br>> Az si Ruza vezme kombuchy, kolik chce, tak ja bych vzal zbytek, mam na<br>> nyxu par zajemcu. Pokud tam najdu jeste nejaka zrna vodniho nebo<br>> normalniho kefiru, tak je klidne vemu taky. Rekneme do pristiho uterka?<br>> Rasy jsou tam uz
 zpracovane, nebo suche, jako polotovar? Ty bych klidne<br>> bral taky a nejsou nebezpecne ;]<br><br>  Jeste jsou pod piskovistem nejake foodhacking suroviny ci produkty, o<br>kterych toho moc nevime, vcera na meetupu nejvetsi pritomny foodhacking<br>expert Stevko rikal, ze by to asi bylo nejvhodnejsi vylit - Tomasi nebo<br>nekdo dalsi, mate s tim nejake plany, nebo muzeme obsah tech lahvi<br>osvobodit?<br><br>-- <br>                Petr "Pasky" Baudis<br>    If I had more time, I would have written you a shorter<br>    letter.  -- Blaise Pascal<br>_______________________________________________<br>Brmlab mailing list<br><a ymailto="mailto:Brmlab@brmlab.cz" href="mailto:Brmlab@brmlab.cz">Brmlab@brmlab.cz</a><br><a href="http://brmlab.cz/cgi-bin/mailman/listinfo/brmlab"
 target="_blank">http://brmlab.cz/cgi-bin/mailman/listinfo/brmlab</a><br><br><br></div> </div> </div>  </div></body></html>