<div dir="ltr">doporucuju nebyt srkt si poridit teplomer ktery vam teplotu rekne a hlidat to.<br></div><div class="gmail_extra"><br><br><div class="gmail_quote">Dne 24. dubna 2013 11:07 Adam Heinrich <span dir="ltr"><<a href="mailto:konference@adamh.cz" target="_blank">konference@adamh.cz</a>></span> napsal(a):<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">Kdo chce kam... Hlavně pak tu troubu už nepoužívat pro přípravu jídla :-)<br>
<br>
<br>
Dne 24.4.2013 11:02, Jiří Pinkava napsal(a):<div class="HOEnZb"><div class="h5"><br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
Ahoj,<br>
<br>
dělal jsem to 2x můžu ti dát par hintů, ale není na tom nic magického.<br>
<br>
- použij elektrickou troubu (kvůli kvalitě regulace)<br>
- použij nějaké tavidlo, stačí i kalafuna v lihu<br>
- teplota musí být aspoň 270°C, (záleží čím je to pájené, může se dost lišit)<br>
- použij nějakou mřížku (kvůli proudění vzduchu) na kterou to můžeš upevnit<br>
- upevni to tak aby jsi při manipulaci nehnul se součástkami<br>
- připrav si silné nervy, je nepříjemné sledovat jak se z desky v troubě kouří (větrej)<br>
- nech troubu vyhřát, počkej až zchladne a pak zase sepne a začne hřát, pak to tam šoupni<br>
- já jsem to tak nechal na max teplotu 30 sec, musí se to prohřát, ale je to 7x víc než by mělo být<br>
- chladnutí proveď tak že troubu vypneš a otevřeš, ale nedělej tomu šok tím že by jsi to hned tahal ven<br>
<br>
- první zapékání jsem dělal tak 10 sec, stroj držel 2 hodiny a pak se to zas urvalo ...<br>
  takže mi to vyšlo až na druhý pokus<br>
<br>
kdyby mě ještě napadlo že jsem na něco zapoměl, dám vědět.<br>
<br>
Pinky.<br>
<br>
On 24.4.2013 10:42, Honza Klokanek Sipek wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
ahoj,<br>
kdybyste se nekdo chystal na zapekani desek, dejte mi prosim vedet, jeste<br>
jsem to nikdy nedelal a rad bych zkusil vratit zivot motherboardu z<br>
notebooku se studenakem. tak bych se spis pridal k nekomu zkusenemu a<br>
okoukl, jak se to dela.<br>
diky a krasny jaro<br>
klo<br>
<br>
<br>
</blockquote>
<br>
______________________________<u></u>_________________<br>
Brmlab mailing list<br>
<a href="mailto:Brmlab@brmlab.cz" target="_blank">Brmlab@brmlab.cz</a><br>
<a href="http://brmlab.cz/cgi-bin/mailman/listinfo/brmlab" target="_blank">http://brmlab.cz/cgi-bin/<u></u>mailman/listinfo/brmlab</a><br>
</blockquote>
<br>
______________________________<u></u>_________________<br>
Brmlab mailing list<br>
<a href="mailto:Brmlab@brmlab.cz" target="_blank">Brmlab@brmlab.cz</a><br>
<a href="http://brmlab.cz/cgi-bin/mailman/listinfo/brmlab" target="_blank">http://brmlab.cz/cgi-bin/<u></u>mailman/listinfo/brmlab</a><br>
</div></div></blockquote></div><br></div>