Dobry den,<br><br>dovolujeme si Vas touto cestou pozvat na neformalni diskusni vecer Hub Science Cafe na tema: Budoucnost patri uhlikatym nanomaterialum<br><br>Hosty budou uspesni cesti vedci dr. Martin Kalbac a dr. Otakar Frank z Ustavu fyzikalni chemie Jaroslava Heyrovskeho AV CR. Soucasti vystoupeni hostu bude take priprava grafenu primo na miste. <br>
<br>Pote budete moci hostum polozit otazku i Vy! Vice informaci, vcetne podrobne anotace prednasky a profilu hostu, najdete v prilozenem dokumentu.<br><br>Debata se uskutecni v utery 1. listopadu 2011 od 19:30 h v prostorach coworkingoveho centra Hub <br>
<br>Praha, Drtinova 10, Praha 5. Vstupne je 50 Kc. Ucast muzete potvrdit take na Facebooku. Poradatelem Hub Science Cafe je obcanske sdruzeni Otevirame a Hub Praha. Toto Hub Science Cafe je soucasti programu Tydne vedy a techniky.<br>
<br>Science Cafe je celosvetove uspesny koncept popularizace vedy, ktery v Ceske republice od listopadu 2008 pravidelne realizuje obcanske sdruzeni Otevirame ve spolupraci s partnery. Science Cafe se vedle Prahy kona take v Brne, Podebradech, Usti nad Labem, Veseli nad Moravou, Hradci Kralove, Ceskych Budejovicich a od listopadu 2011 take v Ostrave.<br>
<br>Nejblizsi dalsi Science Cafe:<br>- streda 2. listopadu 2011: SC Brno: Vyzkum oceanskych pousti <br>- ctvrtek 3. listopadu 2011: SC Ostrava: Vliv spatne kvality zivotniho prostredi na lidske zdravi<br>- utery 8. listopadu 2011: SC Praha: Laserova chemie v letajicich nanolaboratorich<br>
<br>Kompletni kalendar Science Cafe najdete na nasem webu: <a href="http://sciencecafe.cz/kalendar/">http://sciencecafe.cz/kalendar/</a>  <br><br>Partnery Science Cafe jsou: Cesky rozhlas Leonardo, LukyLab, Nakladatelstvi Academia, Horton <br>
<br>International a Vesmir.<br><br>Vice informaci o Science Cafe najdete na <a href="http://www.sciencecafe.cz">www.sciencecafe.cz</a> nebo na Facebooku <br><br>(<a href="http://www.facebook.com/sciencecafe">www.facebook.com/sciencecafe</a>).<br>
<br>Tesime se na Vas! <br><br>S pozdravem,<br><br>Lukas Soukup<br>