[Brmlab] foodhacking suroviny

Dan MERC dan at merc.cz
Sun Aug 25 22:24:35 CEST 2013


On 22.8.2013 1:04, Frantisek Apfelbeck wrote:
> Zdravim ve spolek,
> Vse co zustalo po workshopu je jako obvykle volne k rozebrani, prosim
> rozeberte, hlavne at z toho neni nejake drama :-) Lahve s bilou
> "polotekutinou" = kefir. Pokud muzete, tak pro ted nechte jeste v
> lednici sacky od Dana s tempeh kulturou, take tam ma ode me primo pro
> nej natto kulturu, ktera je v Evrope temer nedostupna. Zbytek je

Natto kulturu jsem si dnes v brmlabu vyzvedl - diky Frantisku !

Par balicku s Tempeh kulturou je v lednici stale k rozebrani, jak s nimi 
vyrobit domaci tempeh nejdete tady: http://www.merc.cz/tempeh/

pripadne dalsi dotazy smerujte na me.

Hotovy ukazkovy tempeh v lednici jiz nebude k jidlu - prosim vyhodte.

fermentaci zdar, Dan


More information about the Brmlab mailing list