[Brmlab] foodhacking suroviny

Radka Haneckova chidori at emptytriangle.com
Wed Aug 21 17:30:05 CEST 2013


ja navrhuju uskladnit to jinde nez v brmlabu, ja se rada ujmu tech
veci co neziji, s tim ze to nadale bude k dispozici pro zajemce a
donesu co kdo bude chtit na pozadani. co vy na to?

chido

2013/8/21 Petr Baudis <pasky at ucw.cz>:
>   Ahoj!
>
>   Z foodhacking workshopu v brmlabu zustala rada surovin, napr. rasy,
> tempeh, kombucha atd. Rad bych se zeptal, jaky ma byt jejich dalsi osud,
> resp. jestli Frantisek nekoho poveril, aby je managoval, nebo se
> managuji samy prip. jsou volne k rozebrani nebo se jejich spravy nekdo
> chce ujmout.  Zejmena stale zijici veci asi neni dobre mit na
> autopilota, a aby nam v brmbaru ted rok lezely rasy mi taky neprijde
> optimalni.  :)
>
>   Diky,
>
> --
>                                 Petr "Pasky" Baudis
>         If I had more time, I would have written you a shorter
>         letter.  -- Blaise Pascal
> _______________________________________________
> Brmlab mailing list
> Brmlab at brmlab.cz
> http://brmlab.cz/cgi-bin/mailman/listinfo/brmlab



-- 
http://chidori.or.cz
"I was twenty-five and too old to be unusual."    James Watson, The Double Helix


More information about the Brmlab mailing list