[Brmlab] zapekani desek

Adam Heinrich konference at adamh.cz
Wed Apr 24 11:07:01 CEST 2013


Kdo chce kam... Hlavně pak tu troubu už nepoužívat pro přípravu jídla :-)


Dne 24.4.2013 11:02, Jiří Pinkava napsal(a):
> Ahoj,
>
> dělal jsem to 2x můžu ti dát par hintů, ale není na tom nic magického.
>
> - použij elektrickou troubu (kvůli kvalitě regulace)
> - použij nějaké tavidlo, stačí i kalafuna v lihu
> - teplota musí být aspoň 270°C, (záleží čím je to pájené, může se dost 
> lišit)
> - použij nějakou mřížku (kvůli proudění vzduchu) na kterou to můžeš 
> upevnit
> - upevni to tak aby jsi při manipulaci nehnul se součástkami
> - připrav si silné nervy, je nepříjemné sledovat jak se z desky v 
> troubě kouří (větrej)
> - nech troubu vyhřát, počkej až zchladne a pak zase sepne a začne 
> hřát, pak to tam šoupni
> - já jsem to tak nechal na max teplotu 30 sec, musí se to prohřát, ale 
> je to 7x víc než by mělo být
> - chladnutí proveď tak že troubu vypneš a otevřeš, ale nedělej tomu 
> šok tím že by jsi to hned tahal ven
>
> - první zapékání jsem dělal tak 10 sec, stroj držel 2 hodiny a pak se 
> to zas urvalo ...
>   takže mi to vyšlo až na druhý pokus
>
> kdyby mě ještě napadlo že jsem na něco zapoměl, dám vědět.
>
> Pinky.
>
> On 24.4.2013 10:42, Honza Klokanek Sipek wrote:
>> ahoj,
>> kdybyste se nekdo chystal na zapekani desek, dejte mi prosim vedet, 
>> jeste
>> jsem to nikdy nedelal a rad bych zkusil vratit zivot motherboardu z
>> notebooku se studenakem. tak bych se spis pridal k nekomu zkusenemu a
>> okoukl, jak se to dela.
>> diky a krasny jaro
>> klo
>>
>>
>
> _______________________________________________
> Brmlab mailing list
> Brmlab na brmlab.cz
> http://brmlab.cz/cgi-bin/mailman/listinfo/brmlab



More information about the Brmlab mailing list